Inovativna web aplikacija Takeit.rs

U Hotelu Mona Plaza, D. R. Gilbert group, u saradnji sa Slovenačkim poslovnim klubom, organizovao je svečanu promociju i radni doručak na kojoj je prezentovana inovativna web aplikacija Takit.rs.
Pred velikim brojem zvanica predstavljene su kratke forme video klipova koje u realnom vremenu pružaju odgovore na prigovore i izgovore klijenata u prodajnom i pregovaračkom procesu.

Ova aplikacija je izazvala veliko interesovanje kod kompanija koje se u svakodnevnom poslovanju  susreću sa izazovima u komunikaciji sa klijentima, a za koje su ponuđena adekvatna rešenja.

Web aplikacija je rezultat dugogodišnjeg rada Dragiše Ristovskog, D. R. Gilberta, trenera poslovnih veština sa preko 20 napisanih knjiga iz oblasti liderstva, prodaje, pregovaranja i menadžmenta.

Iskustvo iz prakse pretočio je u 130 video klipova, nakon više od 3000 održanih profesionalih obuka na kojima je prikupljao i analizirao sve izazove sa kojima se susreću prodavci na terenu.

Tvorci aplikacije napominju da će se sadržaji konstanto obogaćivati novim materijalima i iz domena drugih poslovnih oblasti pa su očekivanja da u budućnosti Takeit.rs preraste u pravu platformu- riznicu poslovnih znanja u vidu digitalne forme.

Aplikacija je nastala u sinergiji konsultantske kuće D.R. Gilbert Group i programerske kuće Web Lab.




TOP