D.R. Gilbert ekipa u Subotici

Ako kao polazište uzmemo to da posao treba da bude zadovoljstvo, onda je naš tim na pravom mestu.

Kada oko sebe imate ljude koji dele iste vrednosti i jedinstvenu viziju poslovanja, pojedinačne snage su zajednički uspesi. Jačanje timskog duha i zajedništva, motivacija zaposlenih i njihovo opšte zadovoljstvo, teme su o kojima se sve više govori u kompanijama a “timbildinzi” su njihovo kreativno rešenje.

Time smo i mi, zaposleni u D.R. Gilbert Group-i, svoju godinu započeli na najbolji mogući način, gostovanjem u Subotici u Hotelu Artist, prostoru čiji detalji odišu pravim hedonističkim konceptom. Boravak je nesumljivo pokrenuo sva naša čula, podstakao kreativnost i slobodu da izrazimo svoje ideje, osiguramo motivaciju, definišemo ciljeve ali i da se opustimo i prepustimo jednostavnom druženju.

Verujući da je za lični i profesionalni uspeh neophodno aktivirati svoje potencijale ali i da nam je za to potrebna energija vodili smo se mišlju: Tri su moguća rešenja za problem povećanja ljudske energije: hrana, mir, rad.” - Tesla, N. Stoga, imali smo priliku da uživamo u raznim gastronosmkim čarolijama, šetamo ulicama Subotice, male evropske oaze u stilu secesije, degustiramo kvalitetna vina vojvođanskog kraja i obiđemo predivnu vinariju Zvonko Bogdan, moderanog ambijenta, okruženu zelenilom koji budi spokojstvo u vama. Zapitali biste se gde je ovde treći segment: rad? Kada tim već ima snažnu koheziju, uspostavljene veze, otvorenu komunikaciju i jasne uloge, radni sastanak postaje samo deo celokupnog ugođaja.

Užurbani i ozbiljni svet odraslih prekinuli smo i partijom pikada podsetivši se da je veoma bitno ne zaboraviti dete u sebi, igrati se neiskvareno, biti veseo i radovati se procesu bez obzira na rezultat.

 

Autor: Ivana Janković




TOP