Serviser hemijskog tretmana voda

Vodo Service

  • Lokacija: Smederevo
  • Prijave su otvorene do: 30.09.2021.
Opis oglasa

VodoService d.o.o. je inženjering firma koja se bavi tretmanom voda. Uža specijalnost obuhvata tretman voda u industrijskim rashladnim sistemima, kotlovskim i parnim postrojenjima, uređajima reverzne osmoze i postrojenjima za tretman otpadnih voda. Zastupnici smo najvećih svetskih proizvođača hemijskih proizvoda i opreme za tretman voda.

Za potrebe tretmana voda u okviru fabrike iz oblasti industrije čelika i drugih proizvodnih fabrika oglašavamo potrebu za novim radnim mestom:

Serviser hemijskog tretmana voda

Opis posla

Ukoliko želiš da ubrzaš razvoj svoje karijere u oblasti upravljanja vodama, koja sve više dobija na značaju, počni da razmišljaš o svojim dugoročnim planovima. 

Mi smo mala, ali brzorastuća kompanija koja traži novog kolegu da nam pomogne u servisiranju naših klijenata, a to će najbolje postići ako istovremeno razvije svoju karijeru u ovoj oblasti.

Ako si zainteresovan, evo objašnjenja šta je potrebno da postigneš u toku svoje prve godine na poslu:

  • Svakodnevno obilaziš veliki broj sistema za tretman vode, proveravaš stanje i brzo nas izveštavaš o svim nastalim promenama
  • Vodiš računa da su sve dozirne stanice snabdevene hemikalijama i da pumpe pravilno rade
  • Brižno razgovaraš sa klijentima o tehničkim problemima u vezi tretmana voda i imaš veštine da licu mesta rešiš mnoge od njih, dok za one teže, zatražiš i dobiješ podršku kolega
  • Radiš precizna terenska merenja kvaliteta voda, sa velikom odgovornošću, a zatim brzo izveštavaš rezultate
  • Koristiš ručni alat da popraviš i podesiš dozirne pumpe i drugu opremu za tretman voda
  • Zbog velikog broja sistema koje obilaziš i čestih zahteva klijenata, moguće je često prekovremeno angažovanje i vanredna dežurstva

Stimulativna zarada, plaćeni prekovremeni sati i plaćena dežurstva se podrazumevaju, obezbeđena je ishrana na radnom mestu i plaćen prevoz do posla. Bonusi su u skladu sa rezultatima, kao i tvojim sposobnostima da premašiš gore nabrojane zadatke i oduševiš nas.

 

Željene veštine i iskustvo

Ako možeš da postigneš gore navedeno, onda imaš sve što je potrebno. Realno gledano, potreban nam je neko ko ima prethodnog iskustva u industrijskom okruženju, na finim i preciznim poslovima, ali isto tako ima jake međuljudske veštine i odličnu komunikaciju. Ukoliko ti fali iskustvo, ali uveren si da možeš sve ovo, javi nam se svakako.

Važno je da poznaješ okruženje proizvodnih fabrika i da se prilagodiš brzim promenama zahteva klijenta. Potrebno je da solidno poznaješ izveštavanje u Excel i Word formatu, koristiš e-mail komunikaciju i znaš da voziš automobil B kategorije.

Najbitnije da voliš svoj posao zato što imaš slobodu i mogućnost da odlučuješ i tražiš rešenja za probleme. Naravno, i da preuzmeš punu odgovornost.

Prijavite se na oglas

Prijava

Istekao je period za prijavu za ovaj oglas. Molimo vas pogledajte druge aktivne oglase.

Drugi aktivni oglasiTOP