Konsultant: Milica Gajić

Milica Gajić

HR Coordinator

Kroz svoj dugogodišnji rad u call centru, na menadžerskim pozicijama, imala je priliku da se usavršava na obukama I seminarima iz oblasti prodaje, liderskih veština I upravljanje ljudima u okviru D.R.Gilbert Centar Group, gde je stekla određene veštine koje je implementirala u svoj rad. Poseduje 10 godina radnog iskustva u oblasti prodaje i rada sa ljudima u više kompanija i industrija. Tokom rada u call centru, najviše je bila usmerena na obuke i motivaciju zaposlenih zbog čega je tokom rada beležila konstantni rast u prodaji i širenju call centara. Empatija i poverenje je bila nit kojom se povezivala sa zaposlenima. Takođe je obavljala i više HR aktivnosti, sa akcentom na regrutaciju i selekciju, zatim uspostavila bonusnu skalu, procedure nagrađivanja zaposlenih, održavala dobre međuljudske odnose kako u timovima tako i među pojedincima i obavljala izlazne intervjue. U karijeri je imala prilike da obavi više od 1000 intervjua sa kandidatima različitih profila.

Njena želja za konstantnim usavršavanjem i prenosom znanja su joj omogućile da nakon 10 godina i sama postane stalni član tima HR Professional Solution-a koji je deo D.R.Gilbert  Group-e, na poziciji HR koordinatora.

Poseduje jaku intuiciju koja je od presudnog značaja kada su procene u pitanju. Brzo reaguje i misli, fokusirana na rešenja, posvećena poslu koji radi i lako prihvata nove izazove.

Deo života je provela u Pragu, gde je studirala na Karlovom Univerzitetu. Po formalnom obrazovanju je diplomirani ekolog.
TOP