Konsultant: Nikolija Dimitrijević

Nikolija Dimitrijević

HR Coordinator

Diplomirani psiholog i HR koordinator u okviru D.R. Gilbert group / HR Professional Solution. Studije psihologije omogućile su joj da bolje razume osećanja, motivaciju i ponašanje drugih ljudi, ono čemu je oduvek težila. Ali kako je ljudski um neistražena teritorija, nakon završenih studija psihologije odlučila je da nastavi da se usavršava na polju psihoterapije, te je od nedavno i edukant integrativnog psihodinamskog psihoterapijskog pravca. Svoju radoznalost i empatičnost primenila je još tokom osnovnih studija radeći na raznim projektima nevladinih organizacija sa osetljivim grupama.

Po završetku studija svoju karijeru započela je radom u nevladinoj organizaciji koja se bavi pružanjem podrške mladim privrednicima, gde je imala priliku da upozna mnogobrojne izazove sa kojima se preduzetnici susreću na svom poslovnom putu i aktivno učestvuje u reševanju istih kroz spajanje pojedinaca sa drugim članovima tima, edukatorima ili mentorima. Nakon bogatog iskustva stečenog u radu sa mladim preduzetnicima, odlučila je da svoju karijeru nastavi u HR industriji baveći se najvrednijim resursom svake kompanije – ljudima.

Voli da radi na sebi i inspiriše druge na isto. Kako sama kaže, u HR Professional Solution-u pronašla je savršeno okruženje za ostvarivanje ove svoje misije. Trenutno se najviše bavi profesionalnom selekcijom i procenom kandidata, a njena želja je da svakom pojedincu pomogne da otkrije i iskoristi sopstveni neistraženi potencijal, bez obzira na njegove godine, poziciju i formalno obrazovanje.
TOP