Kandidati o nama

Želim da pohvalim DR Gilbert Centar za celokupan proces selekcije kandidata i organizacije razgovora za posao koji su spreveli za eksternog klijenta. Pored krajnje profesionalnog odnosa prema meni kao jednom od kandidata, doživeo sam i jedan ljudski odnos koji se retko nalazi u današnje vreme kod agencija za regrutaciju. Ono što mi je takođe bilo važno je da sam bio u prilici da uživo predstavim sebe potencijalnom poslodavcu, što je u vreme korone postalo retkost. Imam samo lepe i pozitivne utiske o sprovedenom  konkursu.

Đorđe Jević
Ruma

Kada sam odlučio da se oprobam u prodaji, sticajem okolnosti bio sam na D.R Gilbert HR akademiji gde je sa mnom učestvovala i Anja Ostojić, jedna od zaposlenih u D.R Gilbert Centru. Pitao sam je da li negde postoji neka otvorena pozicija u prodaji, na šta mi je ona predstavila poziciju u kompaniji „Eudora“ i već istog dana mi poslala mejl sa svim potrebnim informacijama. Čim sam joj javio da sam zainteresovan, već za sutradan bio je zakazan intervju sa Tamarom iz tima, a već od ponedeljka (pošto je intervju bio u petak) došao sam i na svoj prvi radni dan. Izuzetno mi se dopala ažurnost tokom celog procesa selekcije, kao i otvorenost i raspoloživost HR tima za sva moja pitanja. Dok sam radio u Eudori, Tamara je uvek ažurno odgovarala na sve moje poruke i pitanja na Viberu i uvek mi bila na raspolaganju za sve što mi je bilo potrebno (veoma često i van radnog vremena). Pratila je moje rezultate i davala mi odgovarajuće povratne informacije za moj učinak, kao i savete koji su mi pomogli da moj učinak postane bolji. U trenutcima kada su moji rezultati opali, kroz razgovor mi je dala adekvatne savete koji su mi pomogli da ih ponovo poboljšam, što mi je u tom trenutku veoma značilo i pozitivno uticalo, pored rezultata, i na moju motivaciju za dalji rad.

Ilija Terzić
Beograd

Iako svesna svojih sposobnosti i radnog i životnog iskustva, bila sam veoma skeptična, da u mojim godinama mogu dobiti posao. Veoma iznenađena pozivom, koji sam dobila od HR-a, koji je moj skepticizam pretvorio u optimizam, dobih priliku i odličnu poslovnu ponudu, da svoj radni vek nastavim. Uz to, dobila sam i ponudu da  i dalje usavršavam svoje znanje. Takve ozbiiljne, poslovne ponude i ponude za usavršavanje svog umeća, svog znanja i širenja iskustva se mogu dobiti samo od ozbiljne i veoma korektne, profesionalne, stručne HR agencije, kao sto je HR Professional solution.

Jasmina Stefanović
Beograd

Razgovor za posao i kompletan proces selekcije koji sam ja prošao, je za mene jedno veliko i lepo iskustvo, prvenstveno zbog Katarine i njenog veštog i profesionalnog načina kako je vodila ceo proces. Ona kao  veliki profesionalac u svom pozivu, jednim krajnje iskrenim pristupom, uspela je sa jedne strane da stvori tako prijatnu atmosferu, da ja ni jednog trenutka nisam osetio da se nalazim na veoma važnom intervuju za posao, gde mi je na taj način omogućila da predstavim najbolju verziju sebe, dok u isto vreme sa druge strane dubinskom i detaljnom analizom kompletirala je proces selekcije i regrutacije. Takođe, preciznim, temeljnim i posvećenim odnosom prema meni kao kandidatu, sam u svakom trenutku imao jasnu informaciju i obaveštenje u kojoj se fazi procesa nalazimo i kako se dalje proces odvija.

Milan Đukić
Beograd

Poverenje. Meni je to prva asocijacija na Katarinu. Neobičan online razgovor za posao protiče glatko u uslovima Covida-19. Katarina je most između mene i poslodavca i radi na tome da on ostane stabilan i prohodan u oba smera. I, da. Uvek je dostupna i raspoložena za komunikaciju.

Marko Marić
Beograd

Iskustvo sa HR Professional Solution vezano je zaposlenje na poziciji rukovodioca sektora finansija u kompaniji Konstruktel.Ceo proces selekcije se odvijao veoma efikasno, potpuno profesionalno i što je veoma važno u potpunom komforu za kandidate.Potpuno poštovanje dogovorenih rokova, izlazak u susret za termine u kojima su se odvijali razgovori za posao.Ukratko rečeno, od starta do potpisivanja ugovora na nivou najboljih.

Saša Matić
Beograd

Na prvom krugu razgovora za posao u HR Professional Solution-u, koji je sa mnom vodila Katarina Stamenković, prvi put sam na nekom intervjuu osetio da sam toj kompaniji i toj poziciji potreban baš ja.  Pored toga što sam bio u pregovorima sa još nekoliko kompanija koje su se ne tržištu pozicionirale u vrhu u tom trenutku, njeno predstavljanje kompanije, kao i povratne informacije na sam naš razgovor i njeni saveti za dalje krugove, su me opredelili da zanemarim ostale ponude i da svoje želje i pažnju usmerim ka kompaniji za koju ona intervjuiše.

Nikola Minić
Beograd

Nakon odredjenog vremenskog perioda počela sam razmišljati o promjeni poslodavca, ne posla koji radim, samo poslodovca iz jedinog razloga , a on je da sam željela ići dalje, edukovati se još više, raditi u nekoj od renomiranih svjetskih kompanija i naravno napredovati. Prilika se ukazala konkursom koji je ponudjen za poziciju i grad u kojem živim. Nisam se puno dvoumila i poslala sam svoj CV. Sada, nakon nepuna 4 mjeseca, pričam kao uposlenik kompanije za koju mogu reći da je bio moj neostvareni i željeni san, i želim da podjelim svoje iskustvo. Prvi intervju koji sam imala bio je sa divnom, suptilnom  i zaista motivirajućom HRM Katarinom Stamenković. Zaista sam se vrijedno pripremala za prvi krug razgovora, informisala se o kompaniji, njenim djelatnostima, ciljevima i uspjesima. Svoja poslovna iskustva, lične osobine, moje ciljeve i ambicije pripremala sam, kako bi najbolje prezentirala sebe kroz razgovor i naravno trudila sam se da utisak koji ostavim na Katarinu bude moje zeleno svijetlo za dalje. Treme je zaista bilo jer sam znala o kakvoj kompaniji se radi i nisam željela da mi ovakva prilika promakne. Trema ni sama ne znam kada je nestala jer me je Katarina kako je vrijeme odmicalo zaista kroz razgovor opustila , da sam na kraju razgovora imala osjecaj kao da je poznajem već dugo.  Povjerenje koje sam stekla kroz razgovor sa njom , zaista mi je bilo od velikog značaja za dalje krugove razgovora. Naredni krugovi razgovora koje sam imala, imali su svoju tezinu, ali jedino kroz tremu koja me konstantno pratila, jer sam željela taj posao! Nakon svega, jedino mogu reci hvala HRM Katarini Stamenković za ukazanu priliku i povjerenje na prvom razgovoru, a onda svima ostalima koji su mi zadali malo opravdane treme i svi skupa rekli jedno veliko DA za mene. Ekipa , hvala Vam od ❤, svo ukazano povjerenje vracam duplo!

Samra Karić
Tuzla

Nakon dugogodišnje potrage za odgovarajućim zaposlenjem, sasvim slučajno sam naišla na HR Professional Solution. Naime oni su bili zaduženi za proces selekcije u kompaniji u kojoj sam trenutno u radnom odnosu. Primjer su pozitivnog i odgovornog selekcionog postupka. Od momenta kada sam pozvana na prvi krug razgovora za posao do momenta zaposlenja bili su mi maskimalna podrška. Nastavili smo saradnju i to kroz predavanja na HR AKADEMIJI u njihovom centru.

Amra Sinanović
Orašje

Sa HR Professional Solution-om sam imala izvanrednu saradnju. Komunicirala sam sa Tamarom koja je iskrena, otvorena, efikasna, gradi poverenje, jednostavna u komunikaciji, fokusirana na potrebe kandidata, zainteresovana, usmerena ka cilju da za  kandidata pronađe najadekvatniju poziciju, i izuzetno empatična osoba. Iskustvo za svaku preporuku.

Olga Radić
Beograd

Pohvalio bih tim stručnjaka koji je neverovatan. U svakom momentu su na raspolaganju i tačno znaju šta je dobro za vas. Od trenutka kada smo pronašli idealnog poslodavca za mene, pa do danas, imamo sjajnu saradnju. Pored toga, predavanja koja omogućavaju su puna praktičnih primera koji su odmah primenljivi i daju rezultate. Apsolutna preporuka svima koji žele da svoje veštine dovedu do maksimuma i da unaprede svoje poslovanje. Saradnja je pravo zadovoljstvo.

Miloš Stojić
Beograd

Karijeru morate da gradite sami! Ali izbor okruženja u kom ćete je graditi obavezno prepustite HR Professional Solution timu. Svojom profesionalnošću pronalaze idealno okruženje u kome ćete vaše sposobnosti i veštine moći da iskoristite u punom  kapacitetu kao preduslov za blistavu karijeru.

Zeljko Radović
Beograd

Ovom prilikom želim da se zahvalim agenciji i svim zaposlenima na jednom divnom iskustvu i saradnji koja i dalje traje. Posebne pohvale zelim da uputim koleginici Tamari Jokic kojoj mogu da se obratim u svakom trenutku i što imam privilegiju da sarađujem sa tako divnom osobom.

Stevan Šegan
KragujevacTOP