Coaching sa HR-om

Coaching je proces rada koji ima za cilj poboljšanje klijentovih performansi, najčešće kroz rad „jedan na jedan”, kao i refleksija načina primene specifičnih znanja i veština. On ima ulogu pokretačke snage koja oslobađa ljudski potencijal za stvaranje novih i kreativnijih ideja, modela i ponašanja koji vode do uspeha. Coaching je visoko individualizovan proces koji zavisi i od prirode klijenta i od znanja, veština i sposobnosti konsultant. Međutim, naši konsultanti imaju nekoliko priznatih tehnika i alata na kojima mogu da se oslanjaju u skoro svakoj situaciji.

Coachingu treba pristupiti kao i svakom drugom strateškom cilju. Uspešno izvršenje zahteva posvećenost organizacije i osobe koja se podučava, plan za postizanje rezultata, kvalifikovane konsultante i naknadnu procenu.

Coaching je proces koji je osmišljen da pomogne motivisanim pojedincima da unesu promene u dalji njihov profesionalni razvoj. Rad sa konsultanto može vam pružiti prednost koja vam je potrebna za poboljšanje vaših radnih veština, otkrivanje vaših snaga i postizanje vaših ciljeva. Dokazano je da coaching funkcioniše kada su prisutna ova dva faktora: voljni ste da rastete i postoji jaz između mesta gde ste sada i gde želite da budete.

 

Ukoliko imate neko pitanje, dilemu, nejasnu sitaciju, potrebu za poslom, želite da se usavršavate u HR-u ili razvijate svoje veštine naši konsultanti su tu za vas. Zakažite razgovor 1 na 1 sa našim iskusnim konsultantima i budite sigurni u svoje poslovne odluke.

 

 

Pošaljite podatake za upit ili nas pozovite.

Kontakt podaci:

Nikolija Dimitrijević

n.dimitrijevic@drgilbert-centar.com

060/33-59-250

Pogledajte biografiju

     TOP