Usluga kreiranja profesionalnog CV

Da li tražite profesionalnu uslugu izrade Vašeg CV-ja? Onda čestitamo, na pravom ste mestu. Možemo Vam kreirati izvanredan CV koji je u skladu sa savremenim istraživanjima. Naše metode će vam obezbediti da privučete pažnju svog željenog poslodavca i dovešće vas u bolji položaj u odnosu na druge kandidata za posao. 

Dozvolite nam da uz naše stručno znanje i dugogodišnje uspešno iskustvo u ljudskim resursima podržimo da se zaposlite na željenom radnom mestu. Bez obzira kojom se branšom bavite, koje ste obrazovanje stekli ili koje veštine imate, vaš CV treba profesionalno da bude napisan jer oslikava Vas. Mi smo tu da vašu biografiju profesionalno sistematizujemo i na pravi način istaknemo vaše znanje i veštine.


Obezbeđen Vam je razgovora sa našim konsultantom kako bismo bolje imali uvid u Vaše radno iskustvo i Vaše željeno radno mesto.

Usluge:

  1. Izrada novog CV
  2. Redizajn postojećeg CV

 

Pošaljite podatke za upit ili nas pozovite. 

Kontakt podaci:

Nikolija Dimitrijević

n.dimitrijevic@drgilbert-centar.com
060/33-59-250

Pogledajte biografiju

     
O nama

D.R. Gilbet Group d.o.o. uspešno posluje preko 18 godina u domenu obuka poslovnih veština i razvoja pojedinaca, timova i kompanija. Stoga u 2016. godini odlučujemo da razvijemo projekat „HR Professional Solution“ i time pružimo dodatnu vrednost svojim klijentima kroz HR pakete usluga.

HR Professional Solution

Adresa: Cara Uroša 62-64, 11000 Beograd
PIB: 107436358
Matični broj: 65895789
Telefon: +381 11 402 46 70/lok 308
Email: office@hrps.rs