O nama

 

 

D.R. Gilbet Group d.o.o. uspešno posluje preko 15 godina u domenu obuka poslovnih veština i razvoja pojedinaca, timova i kompanija. Stoga u 2016. godini odlučujemo da razvijemo projekat „HR Professional Solution“ i time pružimo dodatnu vrednost svojim klijentima kroz HR pakete usluga.

Usluga „HR Professional Solution“ osmišljena je tako da Vašoj kompaniji pruži punu i kontinuiranu uslugu upravljanja ljudskim resursuma a u zavisnosti od potrebe koje Vaša kompanija ima. Pružanjem rešenja u domenu ljudskih resursa imate priliku da povećate produktivnost zaposlenih, povećate zadovoljstvo i motivaciju zaposlenih i na kraju povećate zadovoljstvo svojih klijenata.

 

“Oduzmite mi ljude, a ostavite mi fabrike i uskoro će sve zarasti u travu. Oduzmite mi fabrike, a ostavite mi ljude i uskoro ćemo imati novu i bolju fabriku.”

- Andrew Carnegie

Gde smo danas nakon pokretanja projekta HRPS?

  • Projekat HR Professional Solution je prerastao u pravno lice
  • Formirali smo tim od senior i junior HR konsultanata i eksperata koji su vam na raspolaganju
  • Sarađivali sa dosta različitih klijenata iz različitih branši
  • Obavili više od 10.000 razgovora sa kandidatima iz različitih sfera i industrija
  • Uspostavili HR procese ili HR službu u više od 65 kompanija
  • Na zadovoljstvo kompanija i zaposlenih, posredovali smo u zapošljavanju velikog broja kandidata
  • U toku je realizacija mnogih novih projekata i ideja
 

 

 

HR usluge za vašu kompaniju- možemo biti vaša HR služba

Usluga HRPS osmišljena je tako da Vašoj kompaniji pruži punu i kontinuiranu uslugu upravljanja ljudskim resursuma, u zavisnosti od potrebe kompanije. Pružanjem rešenja u domenu ljudskih resursa imate priliku da povećate produktivnost zaposlenih, povećate zadovoljstvo i motivaciju zaposlenih i na kraju povećate zadovoljstvo svojih klijenata. Poznato je da samo zadovoljan zaposleni može klijenta učiniti zadovoljnim. 

Usluga se bazira na dijagnostifikovanju potrebe koju radimo zajedno sa Vama kroz upitnik ili sastanak, nakon čega se zajedno sa Vama dogovaramo o paketu usluge koji Vam je potreban I postavljamo prioritete za Vašu kompaniju. 

 

 

Naši brendovi:

       TOP